Om mig

Book en tid


Om migMed langt over 700 fodbehandlinger, driver jeg en udekørende klinik. Herfra ønsker jeg at imødekomme den stigende efterspørgsel og øget behov der er på fodbehandlinger, i trygge omgivelser og komforten af ens eget hjem.

Udover den udekørende klinik, har jeg også en fysisk klinik i mit private hjem hvor alle behandlinger tilbydes og udføres i rolige og hjemlige omgivelser med fokus på velvære, samtale og glade velplejede fødder.

Jeg uddannet lægeeksamineret fodplejer fra Odense fodplejeskole, med en baggrund som professionsbachelor i pædagogik, serviceøkonom og en leder uddannelse.
Der er mange borgere i vores samfund, som af forskellige årsager ikke længere selv kan stå for deres fodpleje. Årsager som fortykkede negle, stivhed i kroppen, ømme led og gigt, diabetes mv.

Det kan også være at du er alene forældre, som ikke har et øjebliks fred før børnene er langt i seng. Du har også brug for et pusterum. Book en aften tid og giv dig selv en velfortjent pause i dit eget skønne hjem.

Såfremt du ikke finder en tid der passer for dig, er du mere end velkommen til at kontakte mig telefon eller pr. mail. I fællesskab finder vi den helt rigtige tid til dig.

Jeg glæder mig til at behandle dig og dine fødder.


En hjemmeside af CBIT - Online booking system af CBITbooking

CBIT Booking System